Shkruani Web-in
Në Web

Thimble është një përpunues kodi në linjë, që e bën të lehtë krijimin dhe publikimin e faqeve tuaja web, teksa mësoni HTML, CSS & JavaScript.

Do you teach web literacy or digital skills?

Come and share your methods with other educators, or host a hands-on workshop at the Mozilla Festival on October 27-29, in London, UK at Ravensbourne.

Propose a session Learn more about MozFest Questions? Get in touch