Na ndjeni, Thimble s’do të funksionojë në shfletuesin tuaj

Thimble funksionon në tërë shfletuesit vijues: Firefox, Chrome, Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Safari (8+), dhe Opera.

Lermë ta provoj, sido qoftë!
Thimble has Updates - Please refresh your browser to get the latest changes.

Po ngarkohet Projekti

Your project seems to be taking a long time to load.
If it doesn't load, please reload the page to try again.

Thimble could not start.

Please reload your browser to try loading Thimble again.

Për hollësi gabimi hapni konsolën Mjete Zhvilluesi të shfletuesit tuaj.

SHËNIM: nëse po e përdorni nën mënyrën Shfletim Privat, ju lutemi, ringarkojeni nën mënyrën normale.

Publikoni Projektin tuaj

Keni bërë ndryshime që nga hera e fundit që e publikuat këtë projekt.

Përditësoni versionin e publikuar

Ja një lidhje për ta ndarë me të tjerët…

Fshije Versionin e Botuar
Please add an "index.html" file before publishing your project. Learn more
Anuloje
Publikoje