Na ndjeni, Thimble s’do të funksionojë në shfletuesin tuaj

Thimble funksionon në tërë shfletuesit vijues: Firefox, Chrome, Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Safari (8+), dhe Opera.

Lermë ta provoj, sido qoftë!
Za Thimble so na voljo posodobitve. Za prejem zadnjih sprememb osvežite brskalnik.

Po ngarkohet Projekti

Kaže, da se vaš projekt dolgo nalaga.
Če se ne naloži, poskusite znova naložiti stran.

Thimbla ni bilo mogoče zagnati.

Znova naložite stran in poskusite naložiti Thimble.

Për hollësi gabimi hapni konsolën Mjete Zhvilluesi të shfletuesit tuaj.

SHËNIM: nëse po e përdorni nën mënyrën Shfletim Privat, ju lutemi, ringarkojeni nën mënyrën normale.

Publikoni Projektin tuaj

Keni bërë ndryshime që nga hera e fundit që e publikuat këtë projekt.

Përditësoni versionin e publikuar

Ja një lidhje për ta ndarë me të tjerët…

Fshije Versionin e Botuar
Preden objavite projekt, dodajte datoteko "index.html". Več o tem
Anuloje
Publikoje