Na ndjeni, Thimble s’do të funksionojë në shfletuesin tuaj

Thimble funksionon në tërë shfletuesit vijues: Firefox, Chrome, Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Safari (8+), dhe Opera.

Lermë ta provoj, sido qoftë!
Thimble-i ka Përditësime - Ju lutemi, rifreskoni shfletuesin tuaj që të merrni ndryshimet më të reja.

Po ngarkohet Projekti

Ngarkimi i projektit tuaj duket se po zgjat një kohë të madhe.
Nëse nuk ngarkohet, ju lutemi, ringarkoni faqen që të riprovohet.

Thimble-i s’u nis dot.

Ju lutemi, ringarkoni shfletuesin tuaj që të provohet të ngarkohet Thimble-i sërish.

Për hollësi gabimi hapni konsolën Mjete Zhvilluesi të shfletuesit tuaj.

SHËNIM: nëse po e përdorni nën mënyrën Shfletim Privat, ju lutemi, ringarkojeni nën mënyrën normale.

Publikoni Projektin tuaj

Keni bërë ndryshime që nga hera e fundit që e publikuat këtë projekt.

Përditësoni versionin e publikuar

Ja një lidhje për ta ndarë me të tjerët…

Fshije Versionin e Botuar
Projektet e publikuara lypin një faqe "index.html", ju lutemi, shtojeni dhe riprovoni. Mësoni më tepër
Anuloje
Publikoje
Projektet e publikuara lypin një faqe "index.html", ju lutemi, shtojeni dhe riprovoni. Mësoni më tepër